Om oss


Velkommen til Majorstuen Spesialist og fastlegekontor, din destinasjon for ekspertise innen estetisk medisin, skjønnhetsbehandlinger og spesialisert medisinsk omsorg. Beliggende i hjertet av Majorstuen sentrum, er vi stolte av å tilby en unik kombinasjon av avanserte estetiske tjenester og spesialistmedisinsk ekspertise under ett tak.

Ekspertise i estetisk medisin

Vår erfarne team av lisensierte estetiske terapeuter og medisinske fagfolk er dedikerte til å hjelpe deg med å realisere ditt estetiske potensial. Vi tilbyr en rekke skreddersydde behandlinger, inkludert laserhårfjerning, microblading, fillers, og hudforyngelse, som alle er utført med den høyeste grad av presisjon og omsorg. Vårt mål er å skape naturlige, harmoniske resultater som fremhever din naturlige skjønnhet og gir deg en fornyet selvtillit.

Spesialisttjenester og kompleks medisinsk omsorg

I tillegg til våre estetiske tjenester, tilbyr vi omfattende spesialisttjenester og behandling av komplekse medisinske tilstander. Vårt team av dyktige leger og helsepersonell er spesialisert innen ulike medisinske disipliner, inkludert dermatologi, kosmetisk kirurgi, indre medisin, og mer. Vi tar en helhetlig tilnærming til helse og velvære, og vi er forpliktet til å levere personlig tilpasset omsorg av høyeste kvalitet til hver enkelt pasient.


Vårt team

Dr. Siamak Kalbasi

Vi er stolte av å presentere Dr. Siamak Kalbasi, en anerkjent og erfaren spesialist med en imponerende bakgrunn innen medisin. Med over 13 år med erfaring fra sykehus som Kongsvinger, Bærum, OUS Ullevål og Glittreklinikken samt en lang karriere på forskjellige legevakter, bringer Dr. Kalbasi en dyp og mangfoldig kompetanse til vår praksis.

Spesialisering og Kompetanse
Dr. Kalbasi er spesialisert innen allmennmedisin, indremedisin, og lungesykdommer, og han er estetisk lege med bred kompetanse innen estetisk- og allergibehandling. Med en kontinuerlig erfaring på over 17 år i legevaktsarbeid, og som fastlege spesialist i Oslo siden 2017, er han godt rustet til å håndtere et bredt spekter av medisinske problemstillinger, både somatiske og psykiske plager.

Karriere og Erfaring
Fra 2005 til 2022 har Dr. Kalbasi betjent flere legevakter, inkludert Glåmdal Interkommunale Legevakt, Legevakten i Asker og Bærum, Nedre Romerike legevakt i Lillestrøm, og Aker Legevakt. Hans omfattende erfaring og engasjement i akuttmedisin og primærhelsetjenesten gjør ham til en pålitelig og dyktig lege som forstår viktigheten av rask og effektiv behandling.

Personlig Tilnærming og Omsorg
Dr. Kalbasi er dedikert til å gi hver pasient personlig oppmerksomhet og omsorg, og streber etter å tilby den beste mulige medisinske rådgivning og behandling. Med hans omfattende kunnskap, profesjonalitet, og varme omsorg, kan du være trygg på at du er i gode hender med Dr. Siamak Kalbasi.

Dr. Mehran Rezai

Vi er stolte av å presentere Dr. Mehran Rezai, en anerkjent og erfaren spesialist med en imponerende bakgrunn innen radiologi. Med nesten 30 års erfaring fra sykehus i Østfold og Oslo Universitetssykehus (OUS), bringer Dr. Rezai en dyp og mangfoldig kompetanse til vårt team.

Spesialisering og Kompetanse

Dr. Rezai er spesialisert innen radiologi, og har også bred erfaring som radiograf fra Høgskolen i Oslo. Han har utviklet en spesiell ekspertise innen injeksjonsbehandling for pasienter med slitasjegikt og andre leddrelaterte plager. Siden 2009 har han vært overlege ved Oslo Universitetssykehus, Ullevål, hvor han har bidratt med sin omfattende kunnskap og erfaring.

Karriere og erfaring

Dr. Rezai har hatt en lang og fremgangsrik karriere. Han startet sin reise innen radiologi ved sykehusene i Østfold og fullførte hele sin spesialistutdanning på Oslo Universitetssykehus (OUS). Hans nesten 30 år lange erfaring innen radiologi har gjort ham til en av de mest respekterte spesialistene på feltet.

Personlig tilnærming og omsorg

Dr. Rezai legger stor vekt på å forstå hver pasients unike behov og gir grundig informasjon og veiledning slik at pasientene kan ta informerte beslutninger om sin egen helse. Med hans omfattende kunnskap, profesjonalitet og varme omsorg, kan du være trygg på at du er i gode hender med Dr. Mehran Rezai.

Neda Khomand

Med hennes engasjement og positive energi er hun en inspirasjon for oss alle. Hun bidrar til å skape en atmosfære av motivasjon og oppmuntring, og hennes tilstedeværelse lyser opp våre dager.

Nataliya Bodnar

Hennes smittende smil og vennlige natur sprer glede og varme rundt seg. Hun bringer en lysende energi til vårt team, og hennes optimisme og entusiasme er smittsom for oss alle.

 • Lang erfaring

  Med mange års erfaring i bransjen, har vi etablert oss som en pålitelig og respektert leverandør av estetiske og medisinske tjenester i Oslo.

 • Avansert Teknologi

  Vi investerer kontinuerlig i den nyeste teknologien og utstyr for å sikre at våre pasienter mottar de mest effektive og sikre behandlingene tilgjengelig på markedet.

 • Personlig oppfølging

  Vi verdsetter hver pasient som en unik individ, og vi tar oss tid til å lytte til dine behov, bekymringer og mål. Vår tilnærming er alltid skreddersydd for å møte dine spesifikke krav og forventninger.

 • Trygghet og konfidensialitet

  Vi forstår viktigheten av trygghet og konfidensialitet i helsevesenet. Vår klinikk opererer i samsvar med strenge retningslinjer for personvern og datasikkerhet for å sikre at dine personlige opplysninger og helseopplysninger behandles med den største respekt og forsiktighet.

Kontaktinformasjon

Adresse:
Bogstadveien 51, 0366 Oslo

Telefon:
91920398

E-post:
post@majorstuenslk.no

Åpningstider

Mandag - Fredag: 08:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: Stengt