Kontakt oss

Ønsker du å ta det første skrittet mot en fornyet versjon av deg selv?
Har du spørsmål om våre tjenester, behandlinger, eller priser? Vi er her for å hjelpe deg! Ta gjerne kontakt med oss direkte, eller bruk vårt online kontaktskjema for å sende oss en melding. Vi ser frem til å høre fra deg og hjelpe deg med å nå dine skjønnhets- og helsemål.

For generelle henvendelser eller for å bestille en konsultasjon,
vennligst fyll ut vårt online kontaktskjema under. Vi vil svare på din
henvendelse så snart som mulig.

Online kontaktskjema

Vanlige spørsmål (FAQ)

Hvilke typer behandlinger tilbyr dere?

Vi tilbyr en omfattende rekke av behandlinger, inkludert laserhårfjerning, microblading, fillers, hudforyngelse, dermatologiske prosedyrer, kosmetisk kirurgi, og spesialistmedisinsk omsorg for en rekke tilstander.

Hvordan kan jeg bestille en konsultasjon?

For å bestille en konsultasjon kan du book din time direkte via nettsiden, kontakte oss på telefon eller e-post, eller bruk vårt online kontaktskjema. Vårt team vil hjelpe deg med å planlegge en tid som passer best for deg.

Hva kan jeg forvente under mitt første besøk?

Under ditt første besøk vil du møte med en av våre erfarne behandlere for en grundig konsultasjon og vurdering. Vi vil diskutere dine mål, behov, og forventninger, og utforme en skreddersydd behandlingsplan som passer for deg.

Hva er deres åpningstider?

Våre åpningstider er Mandag - Fredag: 09:00 - 18:00, Lørdag: 10:00 - 15:00. Vi er stengt på Søndager. For spesielle forespørsler eller nødssituasjoner utenom åpningstidene, vennligst kontakt oss direkte på telefon.

Hvordan kan jeg holde meg oppdatert på tilbud og nyheter?

For å holde deg oppdatert på våre nyeste tilbud, behandlinger, og tips
for skjønnhet og velvære, kan du følge oss på sosiale medier og abonnere på vårt nyhetsbrev. Vi er aktive på Facebook og Instagram, og deler jevnlig oppdateringer og informasjon.

Kontaktinformasjon

Adresse:
Bogstadveien 51, 0366 Oslo

Telefon:
91920398

E-post:
post@majorstuenslk.no

Åpningstider

Mandag - Fredag: 08:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: Stengt